Η MÜPRO

Η MÜPRO

MÜPRO – ένα συνώνυμο της προόδου και της ποιότητας

Με 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα και παρουσίας στην αγορά, η MÜPRO συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων στήριξης, αντικραδασμικής προστασίας και πυροπροστασίας. Ο όμιλος επιχειρήσεων MÜPRO αντιπροσωπεύεται παγκοσμίως με επτά παραρτήματα στη Γερμανία, δέκα διεθνείς θυγατρικές και περισσότερους από είκοσι εμπορικούς αντιπροσώπους. Τα προϊόντα της MÜPRO διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Λύσεις στήριξης υψηλής ποιότητας για κάθε εφαρμογή

Η MÜPRO κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά λειτουργικές λύσεις στήριξης εξαιρετικής ποιότητας στις κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηχοπροστατευτική και αντικραδασμική τεχνολογία. Ταυτόχρονα προσφέρουμε στους πελάτες μας μία μεγάλη γκάμα ποικίλων προϊόντων, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία, εάν χρειάζεται.

Πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτομία από το 1964

Η μάρκα MÜPRO αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της πρωτοποριακής τεχνολογίας: Με καινοτομίες όπως το κλιπ ασφαλείας MÜPRO, το MÜPRO OPTIMAL – το πρώτο στήριγμα σωλήνων με μηχανισμό κουμπώματος – ή το σταθερό εξάρτημα στήριξης σωληνώσεων PHONOLYT με αντικραδασμική μόνωση, βάλαμε τον πήχη ψηλά και έχουμε αναλάβει κεντρικό ρόλο στην αγορά λύσεων στήριξης και αντικραδασμικής προστασίας εδώ και δεκαετίες.

Ειδικός με εκτενή τεχνογνωσία

Ακόμα και σε εξειδικευμένους τομείς της τεχνολογίας στήριξης, όπως οι χώροι ελεγχόμενου περιβάλλοντος, οι σήραγγες, τα αντιπυρικά συστήματα στήριξης και τα συστήματα στήριξης βαρέων φορτίων, διαθέτουμε πολυετή πείρα και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στο εσωτερικό και εξωτερικό σε σχέση με όλα τα ζητήματα τεχνικής εφαρμογής.

Η MÜPRO Maritim με έδρα το Αμβούργο εξειδικεύεται στα συστήματα στήριξης στον κλάδο της ναυπηγικής και προσφέρει ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων MÜPRO ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ναυπηγικής βιομηχανίας.